perjantai 2. maaliskuuta 2012

Rutinoitunut

Mun elämä on aika rutinoitunutta. Onko teillä? Herään joka aamu about samaan aikaan, lähden heti herättyäni koiran kanssa ulos. Kierrän Lexin kanssa aina saman aamulenkin. Tullaan kotiin, annan Lexille ruoan ja keitän ittelleni kahvit. Syön joka aamu aivan samanlaisen leivän ja laitan aina leipäni päälle tomaattia. 




saisinko ihan vähän, ees leikkelettä?

on tietty päiviä jolloin ei muista käydä kaupassa ja tomaatti on loppu :(


aamupalakaveri <3

Mikko tulee yleensä tauolle, kun mä alotan aamupalan :D

Sen jälkeen istun koneelle, katson ohjelmia mitä en ole kerinnyt katsomaan telkkarista. Mm. salkkarit ja Juttaa <3 Hengailen hetken ja lähden töihin. Töissä taas teen joka päivä iltavuoroa. Samat siivoukset joka ilta. Siihen rutinoituu kyllä aika hyvin. Töiden jälkeen kotiin ja nukkumaan :D 

Toki vapaat on asia erikseen,sillon jopa tulee tehtyykkin jotain ! Esimerkiksi tänään on vapaa ja aion pitkästä aikaa mennä käymään kirpparilla :) toivotaan että sieltä löytys jotain kivaa. Kirpparin jälkeen ystäväni Elina tulee tähän kahvittelee ja pelailee <3 Toi Nintendo Wii on kyllä hyvä keksintö. Ei tuu ainakaa tylsää kun sitä pelailee x) onko muita jotka tykkää pelailla?


Ihanaa kun aurinko paistaa melkeen joka päivä taas ! Innostuin eilen kaivamaan ikivanhan soittimeni tuolta hyllystä. Laitoin hirveesti juoksumusaa siihen, saas nähä millon avataan lenkkikausi! Mikko osallistuu tänäkin vuonna Extreme Runiin, en tiiä sitten meinaanko ite :D jos meinaan, niin juokseminen pitäis olla jo alotettu ! Mikko juos viime vuonna sen 8km ja meinaa tänä vuonna juosta sen 16km. huuu :o hullua sanon minä, jos mää sen meinaan tehä, niin juoksen kyl vaan 8km, tai siis konttaan ;)
Onko muita Extreme Runiin osallistuneita? :) miten valmistaudutte?




<3:lla Minka

2 kommenttia:

  1. Suloinen koiruli! :-) Samalta näyttää joka aamu täälläkin, eli koirat eka ulos, ruokinta ja sit kahvin keittoon :-)

    VastaaPoista
  2. Lex kiittää :) <3 tuo rutiini on hyvä! Sillä aamu lähtee hyvin käyntiin, mun mielestä on kiva kun eka käyttää koiran ja sitten saa syödä aamupalan kaikessa rauhassa ! Oon huomannut että, Lexillekin maistuu ruoka paremmin lenkin jälkeen kun ennen lenkkiä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3