tiistai 29. syyskuuta 2015

Rankka viikonloppu

Mulla oli viime viikolla kuus vuoroinen viikko duunissa. Alko loppuviikosta olee jo vähä väsynyt mutta jaksoin hyvin ajattelemalla Poets of the fallin keikkaa, joka oli perjantaina Vantaan hotellilla :)

Mulla oli perjantaina 9h töitä, jonka jälkeen oli se keikka. Sieltä kotiin, kello oli jo puol kolme ko sinne saavuttiin. Huh, siitä sitten 08 töihin ja töissä 10h päivä. 
Töiden jälkeen ystäväni lähti käyttää mua autolla siskoni haudalla, kun Riikalla oli 23v synttärit :) 



Vein Riikalle punaisia ruusuja ja kynttilän :)  sen jälkeen vaan chillailtiin loppuilta. Sunnuntaina sitten vielä yks rankka duunipäivä. Maanantai oli onneks vapaata, sai vähä levätä :)

Mutta siitä Poets of tallista, se on yks mun lemppari bändejä, ollaan käyty katsomassa millon missäkin. Pääsääntöisesti kyllä täällä pk-seudulla. 
Marko <3

Jaska <3

Mä niin rakastan näitä jätkiä, ne vetää aina keikan niin tunteella. Harmi, että hotellilla ei ole niin hyvä äänentoisto kun haluaisi :D viimeks alkuvuodesta kun käytiin niin tuntu ettei oikeen kuullut mitään ja nyt vkl ko käytiin niin tuntu että korvat soi vielä ens viikollakin. :D 







Nää kuvat on Helsingistä, Casinolta. Voitin keväällä liput Radio aallon eturivikeikka kilpailusta. :) mahtava keikka tämäkin. <3

Tuo Marko ja Jaska combo on kyllä niin ihana. Jaska on jotain niin komeaa ja Markolla taas aivan ihana ääni... No okei, on seki aika söötti, mut Jaska on kyl kuumempi. ;)





Nää kuvat taas on sieltä alkuvuoden Hotelli keikalta. :) Loppuvuonna ois vuoden päätös keikka Virginissä, ajateltiin sinnekin mennä. <3

Löytyykö ruudun toiselta puolelta faneja? :)

Kauniita unia!

<3:lla Minka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3