perjantai 18. syyskuuta 2015

Täällä taas!

Huhhuh, mä en voi käsittää miten viime kirjoituksesta on jo KOLME vuotta!  

En tiedä, onko järkeä vielä aloittaa, mutta voidaan leikkiä että aloitan alusta :D

Tähän hurjaan kolmeen vuoteen on kerinnyt tapahtumaan vaikka ja mitä. Siitä viime postauksien yksiöstä olen muuttanut Tikkurilaan ystäväni Jessen ja parin maumain kanssa. Siellä kerkesin asumaan vuoden verran, jonka jälkeen muutin Pakkalaan poikaystäväni kanssa. Mutta Pakkalan kämppä oli liian pieni meille joten muutimme sieltä Leinelään, ja siellä olemme viihtyneet nyt puolisen vuotta :)

Sitten viime vuoden joulukuussa otimme koiranpennun. Olen jo kauan haaveillut koirasta, varsinkin sen jälkeen kun jouduin Lexistä luopumaan. Viime vuoden lopulla kävi sitten aivan mieletön tuuri että löysin apulasta ilmoituksen jossa myytiin maailman suloisimpia pentuja. Laitoin heti viestiä myyjälle ja hän lupasi vielä pitää pentua kuukauden ylimääräistä koska minulla oli mahdollisuus ottaa pentu vasta joulukuussa. :) sitten marraskuun vika päivä tehtiin poikaystäväni kanssa sellanen perus sunnuntaiajelu Kalajoelle ja takas. :D 

Laitan tähän pari kuvaa pennusta, mutta teen erillisen postauksen myöhemmin :)


Hän on Nella :) ja ensimmäistä päivää meillä.


Pikkuinen nukkui todella paljon pentuna kun kaikki oli niin uutta ja ihmeellistä :)

Mitäs muuta vielä, hirveesti on tapahtunut joten tarvitaan useita postauksia. Tatuointeja on tullut monta lisää, niistäkin erikseen postausta :)
Työpaikkakin luojan kiitos on vaihtunut, pääsin vihdoin Heseltä pois!
Oli aika kohdata uudet haasteet. Olen nykyään töissä kaupan tätinä. Työpaikan vaihto teki kyllä tälle tytölle niiin hyvää! Uudessa työpaikassa on ihan mieletön porukka ja sillä jaksaa päivän kui päivän. <3

Painon kanssa olen nykyään sujut, nykyään enemmänkin mielessä kiinteytys kun painon pudotus. Syön 5krt päivässä, terveellisesti. :) ajattelin ehdottomasti jakaa teidän kanssanne syömisiäni yms kuntosali reissuja. 

Ei kai tässä tällä kertaa sen enempää! 
Toivottavasti siellä ruudun takana vielä kiinnostaa lukea blogiani, kaiken tämän taukoilun jälkeen. 

Aivan ihanaa syksyä jokaiselle! Olemme kuulolla ;)

<3:lla Minka





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3